Uw bedrijfsinformatie is veilig en grensoverschrijdend beschikbaar.

Toenemende informatiestromen belasten uw IT-netwerk. De enorme toename van informatiestromen, via mail en bedrijfsapplicaties, zorgt voor een hogere kwetsbaarheid dan enkele jaren geleden. V-Tec zorgt voor een IT-netwerk met hoge verwerkingssnelheid en hoge stabiliteit.

Grenzeloos IT-netwerk

Thuiswerken, mobiliteit en werken op externe locaties brengen uw bedrijfsgegevens over de hele wereld, ver buiten uw bedrijfsmuren. Het risico op verlies en diefstal is toegenomen. V-Tec installeert een IT-netwerk dat grensoverschrijdend beschikbaar is en uw bedrijfsinformatie faciliteert en beschermt.

Multidisciplinair IT-netwerk

Multifunctioneel gebruik vraagt om een multidisciplinair IT-netwerk. Steeds meer toepassingen communiceren via het IP-protocol over uw IT-netwerk. Denk hierbij aan toepassingen zoals IP-camerabewaking, IP-alarm, VoIP, IP-toegangscontrole en WiFi.

V-Tec zorgt ervoor dat uw netwerk multidisciplinair inzetbaar is en voortdurend wordt gemonitord en gemanaged.

Specialisten in netwerkbeheer

V-Tec realiseert professionele IT-netwerken en voorziet in het netwerkbeheer van uw organisatie in al zijn eigenheid. We geven u inzicht in de aandachtsgebieden en brengen de huidige en de gewenste situatie in kaart.

Netwerkinrichting op maat

Onze dienstverlening is gericht op het inrichten, implementeren en onderhouden van een stabiel netwerk met hoogwaardige netwerkcomponenten. Want elke situatie is verschillend en vraagt om een inrichting op maat! Contacteer ons vandaag voor een offerte.